Dit Pracht

Vragen? Bel ons op 06-45728839 

Gratis verzending NL vanaf €29,95

Veilig betalen ideal

Méér dan alleen woondecoratie!

klavertje

Eigen ontwerp en productie

klavertje

Levering aan particulieren en bedrijven

klavertje

Ophalen/bezoek Uden mogelijk

coronavirus

Coronavirus

Beste klanten,
Er is veel gaande rondom het coronavirus. De hele situatie is onwerkelijk en heeft een gruwelijke impact op onze samenleving. We ondervinden nu allemaal de gevolgen en weten niet hoe lang deze situatie duurt. Gezondheid en veiligheid staan voorop. Ook wij volgen alle maatregelen van de overheid/RIVM op.

Voorlopige werkwijze

Wij hebben goed nagedacht over hoe wij als bedrijf in deze situatie optimaal kunnen blijven functioneren. Hierbij hebben wij natuurlijk rekening gehouden met de richtlijnen van de overheid/RIVM. Dit heeft als gevolg dat wij onze werkwijze hebben aangepast.
We zullen 2 maal per week aanwezig zijn op kantoor. Werkzaamheden die we alleen op locatie kunnen, zullen we dan uitvoeren. Dit betekent ook dat we het versturen van pakketjes zullen beperken tot 2 maal per week. De overige dagen werken we vanuit huis. Telefonisch en per mail zijn wij gewoon iedere dag te bereiken.

Afspraken en bezoek showroom

Om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken en de gezondheid van u en ons te beschermen hebben wij het volgende besluit genomen: Afspraken en bezoek van de showroom zal tot nader order niet mogelijk zijn. Mocht u meer informatie willen over een bepaald product of wilt u graag bepaalde details zien dan kunnen wij u foto’s of een filmpje door appen. Zo proberen wij u waar mogelijk een beter beeld te geven van het werkelijke product.

Minimale wijziging levertijd

Verder zijn wij ook afhankelijk van diverse toeleveranciers. Door het coronavirus valt o.a. de hulp van sociale werkplaatsen weg. De werkzaamheden zoals b.v. het bewerken van de sokkels en inpakken van de kaartjes kunnen we grotendeels zelf opvangen. Aan de andere kant zien wij het aantal orders teruglopen, aangezien een deel van onze zakelijke klanten hun winkel hebben gesloten. Hierdoor is de impact op onze levering tot nu toe beperkt. Alleen voor enkele producten hebben wij een kleine vertraging in de levertijd. Mocht u wat willen bestellen en zeker zijn van een bepaalde leverdatum, dan kunt u vooraf contact met ons opnemen.

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Bezoek voor de meest betrouwbare algemene informatie over het Nieuw Coronavirus de website van het RIVM.