Dit Pracht

Libelle Zomerweek 21 tot en met 27 mei 2018.

Libelle; “Feelgood” Dat willen we toch allemaal! Jou kracht, geloof en positieve energie geven is wat Dit Pracht wil. Doormiddel van haar decoratie’s en de workshops tijdens de Libelle zomerweek wil ze jou er zoveel mogelijk van meegeven. De workshops worden gegeven in samenwerking met onderstaande professionals. Zij gaan jouw “feelgood” positief beïnvloeden, laten jou ervaren, geven jou handvaten, tips, tricks en inzichten.

                                               Klik hier om kaarten te bestellen.

 

Feelgood en Dit Pracht (elke dag  )

De kracht achter onze symbolische woondecoratie is de lading die je er met je hart aan geeft. Je kiest een bepaalde decoratie omdat je het mooi vindt en de betekenis aansluit bij wat jij nodig hebt om jouw leven weer naar je hand te zetten. Een soort van talisman die jou kracht, steun, geloof en positieve energie geeft. Je hebt dus een zichtbaar gedeelte, de mooie decoratieve functie en een onzichtbaar gedeelte, dit is het gevoel ( “talisman” werking …kracht, steun, geloof, positieve energie) die het weer in jou oproept op het moment dat je de decoratie ziet.

Een mooi voorbeeld is onze wensboom, die door veelvuldig door coaches word ingezet. Decoratief en een krachtig hulpmiddel bij het bereiken van het leven wat jij voor ogen hebt. Tijdens de Libelle Zomerweek zetten wij onze wensboom in, zodat ook jij een stap kan zetten naar het leven van jouw dromen. Daarom mag jij eens goed nadenken over wat jij wilt in dit leven. Wat zijn jouw verlangens, jouw wensen, jouw doelen (uit psychologisch onderzoek is bewezen dat mensen met een bepaald doel gelukkiger zijn). Deze mag je opschrijven en in onze wensboom hangen. Door het opschrijven van jouw wensen heb je veel meer kans dat deze daadwerkelijk uitkomen. Het opschrijven heeft een soort van magische uitwerking, het doet wat met je onderbewust zijn. Door het opschrijven maak je onbewust de juiste keuze’s die jouw dichter bij jouw verlangens, wensen en doelen brengt.

Dus ook voor bezoekers die niet deelnemen aan de workshop…Wat wil jij? schrijf jouw verlangens, wensen en doelen op en hang ze in onze wensboom.

 

Op onze verkoopstand bieden we jou verschillende producten, acties en hebben we speciaal tijdens deze week symbolische accessoires te koop vanaf € 2,50 (niet op de website). Leuk voor jezelf, geweldig om cadeau te doen!

Natuurlijk kunnen we niet alles meenemen, dus heb je iets gezien op onze website wat je heel graag wil hebben? Neem dan tijdig contact met ons op, dan zorgen wij ervoor dat wij het voor je bij hebben.

 

Workshops :

Maandag 21 mei La vie Lavande

Ook geur en moment van rust kan jouw gevoel positief beïnvloeden. Lavendel heeft een positieve invloed op lichaam en geest, het is kalmerend, ontspannend en harmoniserend. Wij leren jou in een handomdraai welke natuurlijke ingrediënten je kunt gebruiken en hoe je deze mengt tot een heerlijke “Relax” Lavendel body scrub .

Jij mag zelf deze heerlijke  Lavendel Bodyscrub maken en thuis een momentje van rust creëren.

www.lavielavande.nl

 

Dinsdag 22 mei Lucinda Douglas

De beste versie van jezelf zijn, dat willen wij allemaal. In deze workshop vol humor, cynisme, power laat Lucinda zien hoe je dat kan bereiken.

Workshop….Yes You Can be Famous!

Beroemd zijn, dat willen wij toch allemaal! Of je nou huismoeder bent of dat je een corporate guru bent. Het heeft iets Kim K. achtigs en ik ga ervoor. Ik heb zelfs een programma ontwikkeld en het heet FamousIn100Days. Ga ik je niet mee vermoeien maar ik ga wel met je delen in deze workshop hoe jij een beetje beroemder kan worden en impact maken op je werkplek en wie weet online of misschien in je gemeente. Genoeg mogelijkheden! Want waarom zou Famous zijn alleen weggelegd zijn for the lucky few. Iedere week komt er wel een nieuwe online idool bij… ik laat zien hoe jij dat ook kan.

 Yes You Can be Famous! Zo heet mijn workshop en het is genieten, lachen en vooral onderhoudend. Jij mag erbij zijn en ervaren wat het is om Famous te zijn.

 

 

 

 

 

Lucinda is moeder, vrouw, internationaal spreekster en auteur.

www.lucindadouglas.nl

 

Woensdag 23 mei Green met PiT

Zie jij door de broccoli de groente niet meer?

Ben jij vaak moe? Last van weinig energie? Weet je niet meer wat je wel en niet kunt eten? Wil jij weten welke voeding jou doet laten stralen zodat je met volle levenskracht JA tegen het leven kunt zeggen?

De juiste voeding kan ons zoveel meer vreugde en energie opleveren waar we heel blij van worden!

Wij, Frederique en Jolien, laten door middel van een interactieve en krachtige workshop ervaren wat bewustwording van voeding met jou kan doen. Dit doen we door het delen van onze eigen ervaringen en de kennis die we op hebben gedaan tijdens onze opleidingen.

Je neemt inzichten en tools mee naar huis die je direct kunt toepassen in jouw alledaagse zodat jij gaat ervaren wat voeding met jou kan doen!

www.greenjolien.nl                                 www.pitvoedingenenergie.nl

 

Donderdag 24 mei en Vrijdag 25 mei Rebalancing

In Rebalancing staat het lichaam centraal. In Rebalancing leer je jezelf op een nieuwe manier kennen. Niet het denken (alles wat je al over jezelf weet) is hier het uitgangspunt, maar de gevoelde ervaring. Het lichaam heeft namelijk een geheugen. In het lichaam ligt informatie over jou en je verleden opgeslagen. Meer dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Het lichaam heeft ook een grote intelligentie die je richtingwijzers geeft. Die je laat voelen of de belangrijke dingen in je leven nog in balans zijn. Het woord Rebalancing zegt het al: re-balance, weer in balans komen.

Verbonden met het thema wensen en verlangens kun je jezelf voorstellen dat deze alleen te voelen zijn in jezelf. Daarvoor dien je contact te hebben met je lichaam, want daarin huizen je wensen en verlangens……..

We hebben een leuke workshop in elkaar gezet om je kennis te laten maken met rebalancing en hierdoor in contact te komen met je wensen en verlangens.

Op donderdag zijn aanwezig:
Els van Os:                         www.praktijkelsvanos.nl

Amrita van Veldhoven:  www.amritavanveldhoven.nl

Tallien van der Wal:         www.luisternaarjelichaam.nl

Op vrijdag zijn aanwezig:
Emilia Gransberg:           www.word-wie-je-bent.nl

Trudy Boer:                       www.tobalanz.nl

Paulien Geraerts:             www.pauliengeraerts.nl

 

 

 

Voor meer informatie over rebalancing en rebalancers door heel Nederland
www.rebalancing-nederland.nl
Voor opleiding en worskhops en rebalancers:
www.rebalancing.nl

 

Zaterdag 26 mei

De workshop wordt begonnen door middel van een korte geleide meditatie waarin jouw doelen en wensen zichtbaar worden gemaakt door verbinding te maken met je hogere zelf en af te stemmen op de universele energie die voor iedereen bereikbaar is. We laten de kracht van creatie toe waardoor er een stroming op gang komt die je helpt om jouw doelen en wensen (te verwezenlijken) /of … werkelijkheid te laten worden. Wat je kunt verwachten is een waardevolle middag vol met geschenken die jou de kracht en inspiratie geven om jouw doelen en wensen ook echt tot manifestatie te brengen en hierin bewust te worden hoe je dit dan kunt bereiken en wat je hiervoor nodig hebt………: Een investering in jezelf, gemaakt door jezelf en voor jezelf. Maar die ook toegang biedt met jouw positieve gedachte en de liefdevolle intentie om dit ook voor een ander te realiseren.

Kortom een workshop waarin beleving, bewustwording en intentie centraal zullen staan.

www.happy-nez.nl/www.avalonroermond.nl

 

Zondag 27 mei Ellen Gille

Wat wil jij anders hebben in je leven?
Is er iets wat je wilt veranderen, iets wat nu niet werkt voor je?
Ben je gevoelig voor prikkels van buitenaf?
Weet je diep van binnen dat er meer mogelijk is in je leven, maar je weet nog niet hoe?
Wil je meer plezier en gemak in je leven?

In deze workshop krijg je simpele en praktische tools om een verandering aan te brengen. Om de magie weer terug te laten komen in je leven.
En je hoeft het niet te geloven; kom het maar gewoon ervaren.

www.ellengille.com