Dit Pracht

Vragen? Bel ons op 06-45728839 

Gratis verzending al mogelijk vanaf €29,95

 Veilig betalen via iDeal

magriet winterfair

Magriet Winterfair 22 – 28 november 2019

Ter info: ivm. met de Margriet winterfair kan de levertijd in deze periode langer zijn dan u van ons gewent bent.

Margriet winterfair

Brabanthallen Den Bosch

22 t/m 28 november 2018

10.00 tot 18.00 uur

Stand Dit Pracht; HAL 5 5W03.

 

Klik hier om kaarten te bestellen.

 

Wij hebben er weer zin in!!

Tijdens de Magriet winterfair geven wij workshops waar je blij van wordt en op onze verkoopkraam vind je hét perfecte cadeau voor de feestdagen!!

Verkoop

Een cadeau met symboliek zegt meer dan duizend woorden……

De kracht achter symbolische decoratie is de lading die je er met je hart aan geeft. Je kiest een bepaalde decoratie omdat je het mooi vindt en de betekenis aansluit bij wat jij of de ontvanger nodig hebt om het leven naar je hand te zetten. Een soort van talisman die kracht, steun, geloof en positieve energie geeft. Je hebt dus een zichtbaar gedeelte, de mooie decoratieve functie en een onzichtbaar gedeelte, dit is het gevoel ( “talisman” werking …kracht, steun, geloof, positieve energie). Daarnaast kun je zonder woorden overbrengen wat de ontvanger voor jou betekend.

Op onze verkoop stand bieden we jou verschillende producten, acties en hebben we speciaal tijdens deze week symbolische accessoires te koop, en dat al vanaf  € 2,50. Leuk voor jezelf, geweldig om cadeau te doen!

Natuurlijk kunnen we niet alles meenemen, dus heb je iets gezien op onze website wat je heel graag wil hebben? Neem dan tijdig contact met ons op, dan zorgen we ervoor dat wij het voor je bij hebben.

De workshops (gratis deelname):

Maak jouw persoonlijke kerstbal!

Wat je aandacht geeft groeit! Geloof ! Je kan het! Leef je mooiste leven! De kracht van symbolen! Kreten die helemaal passen bij de decoraties en workshop van Dit Pracht. Tijdens deze inter actieve workshop creëer je jouw persoonlijke kerstbal. Een prachtige kerstbal met o.a. een symboliek hangertje en een mini wenscapsule voor het komende jaar. Tijdens de workshop krijg je ook nog tips, tricks en inzichten die wellicht jouw leven positief kunnen beïnvloeden. Kortom..een workshop waar je blij van wordt!