Dit Pracht

Vragen? Bel ons op 06-45728839 

Gratis verzending NL vanaf €29,95

    Veilig betalen ideal

Méér dan alleen woondecoratie!

klavertje

Eigen ontwerp en productie

klavertje

Levering aan particulieren en bedrijven

klavertje

Ophalen/bezoek Uden mogelijk

magriet winterfair

Margriet Winterfair 22 – 28 november 2019

Ter info: ivm. met de Margriet winterfair kan de levertijd in deze periode langer zijn dan u van ons gewent bent.

Margriet winterfair

Brabanthallen Den Bosch

22 t/m 28 november 2018

10.00 tot 18.00 uur

Stand Dit Pracht; HAL 5 5W03.

 

Klik hier om kaarten te bestellen.

 

Wij hebben er weer zin in!!

Tijdens de Margriet winterfair geven wij workshops waar je blij van wordt en op onze verkoopkraam vind je hét perfecte cadeau voor de feestdagen!!

Verkoop

Een cadeau met symboliek zegt meer dan duizend woorden……

De kracht achter symbolische decoratie is de lading die je er met je hart aan geeft. Je kiest een bepaalde decoratie omdat je het mooi vindt en de betekenis aansluit bij wat jij of de ontvanger nodig hebt om het leven naar je hand te zetten. Een soort van talisman die kracht, steun, geloof en positieve energie geeft. Je hebt dus een zichtbaar gedeelte, de mooie decoratieve functie en een onzichtbaar gedeelte, dit is het gevoel ( “talisman” werking …kracht, steun, geloof, positieve energie). Daarnaast kun je zonder woorden overbrengen wat de ontvanger voor jou betekend.

Op onze verkoop stand bieden we jou verschillende producten, acties en hebben we speciaal tijdens deze week symbolische accessoires te koop, en dat al vanaf  € 2,50. Leuk voor jezelf, geweldig om cadeau te doen!

Natuurlijk kunnen we niet alles meenemen, dus heb je iets gezien op onze website wat je heel graag wil hebben? Neem dan tijdig contact met ons op, dan zorgen we ervoor dat wij het voor je bij hebben.

De workshops (gratis deelname):

Maak jouw persoonlijke kerstbal!

Wat je aandacht geeft groeit! Geloof ! Je kan het! Leef je mooiste leven! De kracht van symbolen! Kreten die helemaal passen bij de decoraties en workshop van Dit Pracht. Tijdens deze inter actieve workshop creëer je jouw persoonlijke kerstbal. Een prachtige kerstbal met o.a. een symboliek hangertje en een mini wenscapsule voor het komende jaar. Tijdens de Magriet winterfair workshop krijg je ook nog tips, tricks en inzichten van een spiritueel specialist die wellicht jouw leven positief kunnen beïnvloeden. Mocht je het interessant vinden dan kunnen ze jou op de magriet beurs een reading geven. Ook is het mogelijk om een afspraak maken in de praktijk van desbetreffende spiritueel specialist. Kortom..een workshop waar je blij van wordt!


Programma:

 

Vrijdag 22 november

Aanwezig: Hanke en Monica

Hanke is medium, spiritueel coach en healer.

Hanke Hermse ondersteunt als medium, spiritueel coach, healer en begeleid (familie)opstellingen om je weer in je kracht te zetten.

Om het beste uit jezelf en het leven te halen, is het belangrijk om bewust te zijn van wie jij werkelijk bent. Wat zijn jouw overtuigingen, beschermingsmechanismen, jouw angsten? Of ben je misschien hoog-sensitief en zijn er gevoelens of gebeurtenissen die jij niet goed kan verklaren? Misschien heb je behoefte aan een healing of medium-consult?Tegenslagen en teleurstellingen kunnen de beslissende momenten voor positieve verandering zijn. Om ruimte te maken voor verandering, is het belangrijk dat je in jezelf gaat investeren, tijd gaat maken voor jezelf, te voelen. Hanke kan je via coaching helpen tot inzichten te komen. Tijdens de coaching sessies maak ze zo nodig ook gebruik van visualisaties, meditatie, healing- en mediumschap en/of familieopstellingen. Hanke help je om weer in je kracht te komen en ze deelt graag haar (spirituele) kennis met je.

Wil je graag meer informatie klik dan op www.leveninverbinding.nu

 

Monica Kemner- Lankreijer van Luisterfeest

Diep van binnen weet jij wat je te doen staat. Dagelijks leven en levenservaringen maken dat je het contact hiermee verliest. Als schipper sta jijzelf aan het roer en ben je zelf verantwoordelijk voor je eigen leven en de stappen die je daarin zet. Verschijnen in het feest dat leven heet … oftewel bewust-er-zijn, aanwezig zijn in het moment, in jouw leven … wie wil dat nou niet?

Bewust zijn van je eigen zichtbaarheid en het erkennen van blokkades bij dilemma’s helpt je leven te leven, zoals jij wenst. Ook als ouder. Kinderen weten wat ze nodig hebben en vertellen dat graag. Luisteren naar je innerlijk weten! Echt luisteren; aandachtig, liefdevol, integer, nieuwsgierig, inspirerend en verhelderend! Dat doe ik graag. Het geeft jou inzicht en handvatten, zodat jij zelfstandig verder kunt. Ik luister door een Luisterkind-afstemming of een (familie)opstelling, de opleiding tot Luisterkindwerker en themaworkshops, zoals ‘Kiezen voor passie! Wat houdt jou tegen?’.

www.luisterfeest.com 

Zaterdag 23 november 

Aanwezig:  Wendy van der Ven-Langens van Vivendy .

Wendy is Spiritueel therapeut en bewustwordingscoach.

Alles wat je ervaart als een grens, blokkade of beperking wil je iets vertellen. Door in contact met jouw onderbewustzijn het verhaal op te zoeken wat daarbij hoort kom je steeds dichter bij jeZelf. Daardoor groei je als mens, Maak je de verschuiving van overleven naar leven. Ga je van jezelf houden. Voel je de verbinding met anderen. Kun je weer verwondering voelen. Genieten. Een of enkele sessie(s) helpen je de ruimte te vinden voor een zinvol en vrij leven.
Tijdens de workshop vertellen Wendy en Karin (Karinco) over de symboliek die je in het dagelijks leven tegenkomt.

Vivendy biedt ook spirituele en transformerende reizen en inspirerende workshops. Wil je graag meer informatie klik dan op  www.vivendy.nl


Zondag 24 november
Aanwezig: Rohit van Ankh888
Rohit is gespecialiseerd in het werken met de Ankh energie.

De Ankh ontlaadt je lichaam en geest van spanning, vermoeidheid, onverwerkte emoties, fysieke pijn en nog veel meer. De Ankh energie versterkt je aura en geeft je een stevige aarding. De Ankh kan helpen bij vermoeidheid, lichamelijke klachten, angsten enz.  Tijdens de workshop laat Rohit jou de Ankh energie ervaren en neem je na afloop je eigen Ankh bedeltje mee naar huis.

Wil je graag nu vast wat meer informatie klik dan op   Www.ankh888.com

Maandag 25 november

Aanwezig: Dimphy van Lingen en Debby Balung

Dimphy van lingen werkt al 20 jaar met tarot kaarten (Symbolon), medium foto lezen. Daarnaast is Dimphy spiritueel coach met veel passie en plezier.  In haar 4 jaar durende opleiding heeft ze alle facetten van het spirituele leren kennen. Op de spirituele school in Standset Engeland heeft ze zich verder ontwikkeld. Regelmatig is ze te vinden op spirituele beurzen omdat ze dit erg leuk vindt om te doen. Thuis heeft ze een praktijk waar ze mensen kan ontvangen voor een consult. Daarnaast komt ze ook graag bij u thuis voor een huiskamer avond.

Debby Bolung is onder andere werkzaam als astrologe, numerologie, tarotiste en medium. In haar praktijk help ze door inzichten en ondersteuning te bieden op je levenspad. Waarom kom je bijvoorbeeld steeds weer bepaalde thema’s tegen in je leven en hoe kun je hier zo goed mogelijk mee om gaan. Verder is Debby te vinden op paranormale beurzen als consulent en gastspreker. Daarnaast geef ze graag les en schrijft ze over diverse onderwerpen. 29 september 2018 is haar boek over Pentalogie verschenen. Dit boek is o.a. via mijn website e BOL te bestellen. In 2020 verwacht ze een aantal nieuwe boeken en een kaartenset uit te brengen.

Wil je graag meer informatie over Debby, klik dan op www.debbybolung.nl

—————————————————————————————————————————————————————————————————————–


Dinsdag 26 november

Aanwezig: Iris van Nesselrooij van Purple Flow

Iris is medium en Reiki Master, ze geeft de workshop Loslaten van Emoties, Healing & Reading behandeling en op de Margriet winterfair geeft ze korte kaart readings van 15 minuten.

“Ik wil jou graag helpen omdat ik weet hoe jij je voelt. Het mooiste moment vind ik als je naar buiten loopt na een behandeling: op wolkjes, zo vrolijk, zorgeloos en krachtig.

Hoe meer jij je fijn en gelukkig voelt, hoe meer je dit zult uiten en energetisch verspreiden. Daardoor gaan anderen het ook uitstralen en krijg je het zelf weer terug. Als je heel blij bent, straal je dat uit met een lach op je gezicht. Anderen reageren daar ook weer op met een lach op hun gezicht en stralen dat op hun beurt weer uit. Geluk werkt als een sneeuwbaleffect.

Omdat ik weet hoe jij je voelt, kan ik je goed helpen. Ik heb mezelf ooit ook zo gevoeld, ik heb ervaren wat werkt en wat jij nodig hebt om jezelf te helen.

Ik heb verschillende spirituele opleidingen gevolgd en ben daarvoor bij verschillende alternatieve therapeuten geweest. Daar heb ik geleerd wat werkt en wat je kunt combineren. Daarmee en aan de hand van mijn eigen ervaringen heb ik een nieuw behandeling traject ontwikkeld”. Iris van Nesselrooij

Wil je graag meer informatie klik dan op www.purpleflow.nl

Woensdag 27 november

Aanwezig: Tamara van De wijsheid van het Hart.

Alles over spiritualiteit, geluk, bewustZijn en LICHTER leven. Op zoek naar geluk? Jouw intuitie kan je hierbij feilloos op weg helpen. Toch kiezen we vaak rationeel en laten ons leiden door dat vervelende stemmetje in ons hoofd. Maar wanneer jij jouw hart weer durft te vertrouwen ervaar je meer rust, vrijheid en geluk. Uit je hoofd en in je hart. Minder stress en meer flow. Kortom lichter door het leven te gaan en stralen.

Over Tamara…Als medium, healer en meditatie trainer heeft zij inmiddels honderden mensen begeleid in de schift van hoofd naar hart. Haar werkwijze kun je het beste beschrijven als simpel en snel. Tamara geeft readings, healings, meditatie & mindfulness, life coaching en trainingen intuitieve ontwikkeling. Tijdens de Magriet winterfair kun je bij haar terecht voor een speed reading (10 minuten).

Meer informatie kunt u vinden op navolgende link. www.dewijsheidvanhethart.nl


  

0
    0
    In jouw winkelmand
    Je winkelmand is leegTerug naar de winkel