Dit Pracht

Vtu vakdag

VTU vakdag 26 september 2018 evenementenhal Gorinchem.

Wij zijn erbij! Nieuwe ontwerpen liggen klaar om gezien te worden, tijdens deze vakdag zullen we dan ook trots onze nieuwste creaties tonen. Hopelijk mogen wij jou verwelkomen op deze dag.

 

Wie is VTU?

De Vereniging Toeleveranciers voor de Uitvaartbranche (VTU) is de belangenorganisatie voor toeleveranciers die leveren aan onder meer uitvaartverzorgers, begraafplaatsen, crematoria en mortuaria. De doelstelling van de VTU is het behartigen van de belangen van de leden en het bevorderen van hun werkzaamheden op het gebied van de toeleverantie’s voor de uitvaartbranche en/of de lijkbezorging.

 

VTU Vakdag.

Na het succes van de eerste editie (met ruim 2.000 bezoekers) wordt er op woensdag 26 september 2018 opnieuw een eendaagse VTU vakdag georganiseerd. Een moment om als uitvaartbranche bij elkaar te komen om kennis te vergaren en te netwerken. Deze dag is een extra contactmoment tussen de twee edities van de 4-jaarlijkse Uitvaart Vakbeurs in. VTU Vakdag is niet alleen voor VTU-leden, maar is in het leven geroepen voor de gehele uitvaartbranche. U kunt diverse lezingen en workshops verwachten tijdens de vakdag. Daarnaast is er een netwerkplein waar u de mogelijkheid krijgt om met elkaar in gesprek te gaan onder het genot van een hapje en een drankje. De exposanten van VTU Vakdag zijn groothandelaren, toeleverancier, importeurs en fabrikanten rondom de uitvaartbranche.  www.vtu-online.nl

Meer informatie  hier

 

VTU Vakdag

26 september van 10:00 tot 21:00 uur

Evenementenhal Gorinchem